Tak for dine svar der nu er registreret og gemt.

På baggrund af dine svar vurderes det, at du oplever at være, hvad der svarer til moderat stresset. Der kan dog være behov for at få nogle værktøjer, som gør dig i stand til at arbejde med dig selv i forhold til den oplevede stress. Vi anbefaler på den baggrund, at du gennemgår vores 10 ugers online stressprogram i samarbejde med en stressterapeut.

Du vil blive kontaktet af en medarbejder inden for 24 timer på hverdage, som i samarbejde med dig finder en terapeut, du kan arbejde sammen med de næste 10 uger.

Du får efterfølgende tilsendt et unikt link. Du vil blive tilkoblet et onlineprogram, hvor du hver uge får adgang til en podcast samt online-materiale, som vil være hjælpsomt for dig. Samtidig vil du blive kontaktet af en terapeut, som sammen med dig tilrettelægger det fortsatte forløb. Her vil der både være personlige møder samt opfølgende telefonsamtaler med fokus på online-materialet og hjemmeopgaver.

Der ligger yderligere en pjece til dig via Mit DS-Sundhed vedr. stresshåndtering i praksis.

Hvis du mener, at der er sket fejl i forbindelse med visiteringen, så er du velkommen til at kontakte PrimaCare på telefon 7879 3940.